top of page

Ons team

Voetbal voor Mini's werkt met gepassioneerde trainers welke als spelers actief zijn in het voetbal en al jaren ervaring hebben met Mini's. Dit team is enorm gemotiveerd om met veel plezier en enthousiasme Mini's op een speelse manier kennis te laten maken met voetbal.

||  THIJMEN

Thijmen is geboren en getogen in Hoensbroek. Op 6-jarige leeftijd begon hij met voetballen bij de plaatselijke voetbalclub FC Hoensbroek. Al snel kwam hij in het jeugdplan van Fortuna Sittard terecht waarna hij na een jaar de overstap maakte naar Roda JC Kerkrade. Daar doorliep Thijmen de jeugdopleiding tot en met de beloften. Bij Roda JC kwam Thijmen voor het eerst in aanraking met voetbal training geven aan jonge kinderen

“Wij gaven vaker in de vakantieperiodes training aan de jongste jeugd van amateurclubs. Het leuke aan kinderen is dat ze gewoon altijd zeggen wat in ze opkomt. Ze zijn spontaan en vinden het leuk om te bewegen. Als je dan ook nog ontwikkeling ziet is dat geweldig. Daarbij geloof ik er in dat voetballen vanaf hele jonge leeftijd belangrijk is voor je totale ontwikkeling als mens. Onderschat naast het gezondheidsaspect ook het sociale gedeelte van voetbal niet.”

 

Doorbreken bij Roda JC lukt niet. “Verder dan mijn officieuze debuut ben ik niet gekomen. Roda JC speelde toen nog in de Eredivisie en het beloften elftal werd wegbezuinigd daardoor was het lastig om bij de selectie aan te haken. Toen ben ik naar het amateurvoetbal gegaan en dat bevalt me nog altijd uitstekend.”

 

Na zijn tijd bij Roda JC verdedigt Thijmen de kleuren van RKSV Bekkerveld om uiteindelijk via FC Hoensbroek bij zijn huidige club VV Chevremont uit Kerkrade terecht te komen. “Ik speel nu op 1ste klasse niveau bij een warme club in een hecht elftal en met jongens die ik al mijn hele leven ken. We zijn twee keer op rij kampioen geworden en hebben in 2016 de districtsbeker Zuid gewonnen. In die periode heb ik nog twee seizoenen met heel veel plezier de JO-19 van FC Hoensbroek getraind.

Ik werk als locatiemanager bij Flow kinderopvang. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het reilen en zeilen van zo'n 60 personen verdeeld over 8 BSO's. Het leuke aan Flow kinderopvang is dat ik op mijn werk heel veel Mini's tegenkom die worden opgevangen in 1 van onze peuteropvangen.

Verder houd ik van muziek, uiteten, spelletjes, wandelen met mijn labrador en af en toe een wedstrijdje padel met vrienden. Ook houd ik ervan om op vakantie te gaan. Zonvakanties met vrienden en wintersport met familie.

 

||  MELISSA

Melissa is 24 jaar en woonachtig in Landgraaf. “In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met voetballen en fitness. Een drankje met vrienden ga ik zeker niet uit de weg, maar van een avondje serie of film kijken kan ik ook genieten. Naast trainster van Parkstad Mini’s ben ik werkzaam bij Gemeente Brunssum als Sportconsulent. Kinderen iets leren of entertainen heb ik altijd leuk gevonden dus heb ik er mijn werk van gemaakt.

Ik heb in de jeugd van UOW’02 en SVN gespeeld. Tot mijn 16e heb ik altijd met jongens samengespeeld erna ben ik overgestapt naar het vrouwenvoetbal. In deze periode speelde ik 2 seizoenen voor Fortuna Sittard, 2 seizoenen voor Amstenrade en 3 seizoenen voor FC Eindhoven. Sinds het seizoen 2020-2021 speel ik voor Bekkerveld Vrouwen 1.

 

Zoals ik al eerder aangaf vind ik het heel leuk om kinderen iets te leren en al helemaal op het gebied van voetbal. De blijdschap en de waardering die de kinderen uitstralen bij een succeservaring is geweldig. De groei die kinderen in korte tijd maken is heel leuk om te zien, en daar draag ik graag een steentje aan bij! “ Melissa is een trainster waar de Mini’s mee weglopen door haar enthousiasme en inlevingsvermogen. Daarnaast heeft ze door haar baan veel ervaring met lesgeven aan kinderen.

||  MAXIME  

Maxime is 21 jaar en woonachtig in Kerkrade. “Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool Heerlen. Ik voetbal bij VV Chevremont Vrouwen 1 en heb in het verleden in de jeugd en bij de beloften van Fortuna Sittard gespeeld. Daarnaast speelde ik nog voor Bekkerveld Vrouwen 1. Mijn passie voor training geven aan kinderen is ontstaan toen ik trainingen verzorgde bij de voetbalacademie van Roda JC en Fortuna Sittard.

Ik vind het leuk om kinderen iets te leren en dat terug te zien in de ontwikkeling. Het enthousiasme van kinderen vind ik geweldig om te zien. Daarnaast ben ik in het bezit van het UEFA C, CIOS Niveau 4 en PT. Iets waar ik in de toekomst zeker mee verder wil. Mijn hobby’s buiten het voetbal zijn boksen en fitness. “

We mogen Maxime wel beschrijven als een sportfanaat. Daarbij is ze communicatief erg goed onderlegd wat haar een uitstekende trainster maakt!

bottom of page