top of page
image0%2520(2)_edited_edited.png
image0%2520(2)_edited_edited.png
Gras1.jpg

Voetbal voor Mini's

Een smartphone gebruiken

Contact

Hieronder vindt u de contactgegevens van Voetbal voor Mini's.

Let op: Wij beantwoorden mails altijd zo snel als mogelijk. 
Soms belanden deze mails in uw ongewenste mail of spam box. Check dan ook alstublieft deze mappen in uw mailbox.

Voetbal voor Mini's

Telefoon: +31 6 11721957

E-mail: info@voetbalvoorminis.nl

  • Kan ik foto's aan mijn vraag toevoegen?
    Jazeker! Om een foto toe te voegen volgt u gewoon deze stappen: Ga naar de app-instellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een foto wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de afbeelding en voeg een afbeelding toe uit uw bibliotheek
  • Kan ik een video aan mijn vraag toevoegen?
    Ja! Gebruikers kunnen zonder moeite video's toevoegen van YouTube of Vimeo: Ga naar de appinstellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een video wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de video en voeg de koppeling van YouTube of Vimeo toe Dat is alles! Bij het antwoord zal een miniatuur van uw video worden weergegeven
  • Hoe bewerk of verwijder ik de titel van de FAQ?
    U kunt de titel van de veelgestelde vragen bewerken in het instellingentabblad van de appinstellingen. U kunt hem ook verwijderen door het vinkje bij het bijbehorende selectievakje weg te halen.

Mocht uw vraag niet beantwoord zijn bij veelgestelde vragen vul dan het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Bedankt voor uw bericht. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur. Check aub ook uw ongewenste e-mail en spambox. Onze mailtjes komen daar wel eens terecht. 

bottom of page